Missie & Visie

Missie & Visie

SHAE wil bedrijfskleding leveren waar iedereen zich prettig en comfortabel in voelt. Je goed voelen en representatief zijn is belangrijk voor werknemer en werkgever.

Wij ontwerpen en produceren onze kleding met gecertificeerde, duurzame stoffen en bij gecertificeerde fabrieken in Europa. De collectie van SHAE is representatief, comfortabel en duurzaam. Met SHAE Corporate Comfort Clothing komt bedrijfsidentiteit én individueel comfort samen.

Flexibiliteit, samenwerking, snelle beslissingstrajecten en slimme toepassingen vormen de basis van bedrijfskleding waar iedereen zich goed in voelt. SHAE richt op zich op maximale bewegingsvrijheid van de mens en op minimale belasting van het milieu.

Het is voor ons belangrijk dat de drager zich goed voelt in SHAE Corporate Comfort Clothing. Met alle partners (dealers, toeleveranciers, fabrikanten, klanten) willen wij datzelfde goede gevoel delen. Het geven van een goed gevoel gaat voor ons samen met het minimaliseren van de impact van de kledingindustrie op ons milieu. Wij maken weloverwogen keuzes in gebruik van grondstoffen, materialen en fabrikanten om onze collecties comfortabel, stijlvol en bovenal duurzaam te maken. In onze visie gaat SHAE Corporate Comfort Clothing langer mee dan gemiddeld en kan deze probleemloos, zonder chemische processen, worden gewassen.