Over ons

SHAE Care

SHAE Care ontwerpt en produceert duurzame, functionele, stijlvolle en comfortabele bedrijfskleding voor de zorg. Wij richten ons op mensen die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verpleeg- en ouderenzorg, thuiszorg en aanverwante zorginstellingen. Tevens is onze kleding uitermate geschikt voor medewerkers in de dentale- en veterinaire markt. Alle kleding kan thuis of industrieel gewassen worden.

Themacollecties

Wij werken met verschillende themacollecties waarbij wij rekening houden met uw wensen om de perfecte kledingstukken voor u te kunnen maken. Wij besteden veel tijd om de perfecte pasvorm voor elke medewerker te creëren. Het maakt voor ons niet uit welke maat u of uw medewerker heeft.

4 duurzame stockcollecties 

Wij hebben 4 thematische stocklijnen ontwikkeld van gerecycled polyester met katoen. Onze stof heeft het Oeko-Tex Standard 100 keurmerk.

  • Basic-line
  • Comfort-line
  • Casual-line
  • Premium-line

Ons ontwerpteam kan een collectie op maat maken voor uw organisatie. Wij letten specifiek op comfort, duurzaamheid, kwaliteit, kleuren, wasbaarheid, levensduur en fournituren.

Servicepartners

SHAE Care heeft een landelijk netwerk van dealers en waspartijen. Deze servicepartners kunnen u volledig ontzorgen. Denk aan doorpassen van collecties, het op naam uitleveren van kledingpakketten, het bewassen, verhuren van de kleding, borduren van logo’s, etc.

Ook kunnen wij in onze webomgeving een webshop voor uw zorginstelling aanmaken. U krijgt dan een eigen klantenportaal.